Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  آلرژي‌هاي غذايي آلرژي‌هاي غذايي

مجله تخصصی پزشکی در تمام زمینه های سلامت

بررسي مختصر آلرژي‌هاي غذايي خطرناك

محققان به‌وجود سلول جديدي كه به‌نظر‌مي‌رسد سبب آلرژي‌هاي غذايي مهلك مي‌باشد پي برده‌اند كه اين موضوع به توضيح اينكه چرا برخي از افراد واكنش‌هاي آلرژيك شديد نشان‌مي‌دهند، كمك مي‌كند و طي گزارشي كه آن را «ماست‌سل‌هاي موكوسي توليد‌كننده‌ي   IL-9»  سلول‌هاي ( MMC9) مي‌نامند‌، اين سلول‌ها مقادير زيادي از يك پروتئين ايمني التهابي به‌نام اينترلوكين‌9‌(IL-9‌) توليد‌مي‌كنند كه شوك آنافيلاكتيك را در پاسخ به‌غذاي خورده شده تقويت مي‌كند كه  پيشتر‌ازاين، منبع اصلي سلولي‌IL-9‌ نامعين بود.

براي آغاز پاسخ آلرژي غذايي‌، بدن به داشتن سطحي از IgE نياز دارد و همچنين جهت بروز پاسخ شديد و آنافيلاكسي، بايد سلول‌هاي MMC9 را نيز توليد‌ كند؛ چرا كه بدون اين سلول‌ها دچار آلرژي‌هاي غذايي شديد نخواهد شد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1399/2/28 ساعت: ۰۰ توسط:biomedical-engineering-news :